Monday, August 22, 2011

Salam Ramadhan & Salam Aidilfitri !

ASSALAMUALAIKUM wbt.


Hai , semueeeeer ! ok , hari ni dah 22 Ogos , emm tinggal 4, 5 , 6 , 7 ..
8 hari lagi nak sambut Aidilfitri ! ish2, sat ja kan, pejam celik dah nk raya,
tambah2 tikah dengan tirah ni , haa, dekat sebulan posa kat UiTM Shah Alam ni , xbalik ..
sibuk dgn exam, kelas, assgnment..
sedih jugak lahh, tkah asyik menitiskan air (aiyaq) mata ja terkonangkan family , trah pon tompang bagi semangat kat dia la, cewahhh ~ , HAHA.kat sini blaja urus diri, sahur, bebuka,
semua sendiri , :) 
haih  , rasa macam smlm ja puasa , dah nk habis dah!
sampai xsempat nak rasa lapar lah cetanya, tapi kadang2 ada gak perut ber-keroncong time tunggu bas, hahaa, time bosan ... huhuh.
Ramadhan ni tikahtirah sempat balik berbuka puasa dgn family kat Perlis, 5 hari ja,
sebab 26hb Ogos ni baru laa balik , tu pun sekejap je, sebab, raya ke 4 dtg mai UITM balik,
final exam pulak ! ohhh, agak memenatkan jugak , tapi nak buat cmne kan , kata nk belajar, kena turut & patuh rules je lah , :) kannnn ? kan lah kan .
ok , selama kami berpuasa kat kampus ni , ada lah kawan2 fb request lagu rayer .  
Thanks for ur request .
so nak tgk ? mesti la nak kan, :P HAHAH. kalau nak, ikut step
ok, first anda anda sekalian kena like fanpage dulu, bru boleh tonton , :) kemudian..
sila kan watch , klik sini ->Cover Lagu Raya by Twinnies ! ;) khass buat anda ..
******************************************************
ok , setakat ni saja dulu , nnt dah raya , ada citer best , kite story lagi ! ;)
kawan2 thanks atas support anda ,
dengan ini , kami Atikah & Atirah Norddin (twinnies) mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin utk semua pembaca/blogger/kawan2/member d fanpage ! & semualah!!

kad rayer buatan twinnies , AHAHA, 


P/s ;
nak raya oi ! YEAAA ;D
by Atirah
** terima kasih luangkan masa baca post ni, Assalamualaikum :)

No comments: