Saturday, August 20, 2011

Happy Birthday to You TWINNIES ! :)

Happy Birthday to You KEMBAQ ! ;)

baru2 ni twinnies celebrate BIRTHDAY yg ke 19,
syukur alhamdulillah. Happy lah sebab kaklong turun dari KL dtg kolej celebrate,
uish kteorg ingat kaklong saja datang , huhuh . Syukur ada kakak2 yg sweet,
tahun lepas dengan kakngah ! 
okay , jom rai sikit, 
"Allah Selamatkan Kamu.. Allah Selamatkan Tikah & Tirah, Allah Selamatkan Kamu",
alhamdulillah, terima kasih , hehe.
Ok , di sini ada lah vdeo birthday kami ! ;)
click ni , tapi sebelum tuu kena like page Twinnies dulu, :)
(ada medley lagu original kteorg smbil kecoh hepi2, and lagu band TILU, ada request time too)                                                                        

P/s ; 
Terima kasih kepada semua yang wish birthday kami, kawan-kawan dari Perlis, sk rendah, sek menengah, tadika, fakulti muzik, membe merata, membe Facebook, and fans yg kat fanpage ! Thank youuu so much ! sangat2 appreciate ucapan anda ! ;)
happening !




LAST YEAR DIKFC SEC 2, 18/8 , TIME BUKA PUASA TQ KAKNGAH! :)

6 comments:

echaRierie said...

Happy Belated b'day to both of u..
May Allah Bless ~ :)

,twins-atirah. said...

Amin , Amin , terima kasih! :)

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

happy belated birthday buat u 'ols (",)
semoga sukses dan tercapai ape yg dikehendaki...InsyaAllah....;-)

syafiqahatta said...

sonok nye smbt befday ngn famili...sye salu smbt kat perantauan je. . .huks~ T.T

akmalhilmi said...

seronoknyee seronoknyyeeeeee

,twins-atirah. said...

terima kasih, :)
sambut birtday dgn perantauan jugak,
saya d UiTM Shah Alam, family kat perlis , :') syukur kaklong turun dari KL dtg rai , :)