Monday, October 3, 2011

You Marah I Love You (LAGU BARU TWINNIES) Mesti Dengar !

You Marah I Love You Original Song by Twinnies!

Pada jam tengah malam ni , 
TWINNIES baru publish satu lagi lagu ! dah masuk lagu ke-Empat!
insya Allah , ada rezki kami nak record ! xlama lagi !
hope kawan2 blogger support TWINNIES! ;))





p/s ; 
dah masuk 4lagu , alhamdulillah setakat sekarang lagu2 
dapat respon yang baik & menyenangkan. hehe.
kami juga mengharapkan tidak berlaku sebarang "copy2" lagu 
. harap maklum ! kalau nak cover, ask first ;)) okay!

 ENJOY THE VIDEO !

8 comments:

Ct Mawa said...

best3..suke y part chorus 2..y laju cket 2..best! :D

,twins-atirah. said...

:)
terima kasih ! hee

kpah k-poh said...

sejujurnya..malasnya nak dengar..ini semua nak jadi bintang you tube ni..yuna..najwa..bla..bla..
dah tak de apa nak buat..hmmm..dengar jer lah..
ok..ok..wow..ini bukan main2 ni dear..memang best..teruskan mengasah bakat..

,twins-atirah. said...

kpah k-poh.
terima kasih .
Twinnies xde mencuba nak jadi Najwa , atau Yuna . we hve our own identity
alhamdulillah, terima kasih sudi dengar. :)

C.M.Hasib CH said...

gud luck n all the bez.. ;)

Anonymous said...

kau tak malu ke kata pada boyfriend orang kau suka dia di facebook?

gadis said...

u did it great Twinnies. Good luck!

,twins-atirah. said...

boyfriend sapa pulak hanggg dok merepek ni cek?? haha