Saturday, June 11, 2011

HEADER BARU , FOLLOWERS BARU, macam-macam lah!

SALAM BLOGGER !

Hay all's, s.
Hari ni, update pasal  
HEADER , FOLLOWERS, & MACAM-MACAM lah ;)

1. Update Header 
haa, nampak ? LAWA kan, hehe. mcm yg kat atas tu.
New Header Updated ! :)



nak tahu sape yang create kan header ni, opkos nak kan. :)
nee deyyya ->


a.k.a "KAK LONG"
"Tq kaklong, adik & kakak suka sangat, weeeeeeee.. :)
hehe,
cantik kan HEADER tuu, hihi, suka sangat, 
spe setuju angkat tangan macam shaye :P HAHA "
ok, then. this new header really make my DAY, wahh smpai cmtu skali.
hehe, Muah2 lah. :P



-----------------------------------------------------------------------------
2. Followers
 Ok, baru dlm 5 hari aktif blog ni, dari 12 followers jadi 110, huhu,
 not bad kan, TQ semua, harap bertambah lagi , huhuh. ;)  ------------------------------------------------------------------------------
3. Download Lagu Dalam Hati .
sini nak buat tutor, cewahh, :P HAHA. tak, ada beberapa
kawan antara nya dlm FB, Followers yg tanya "kat mana boleh download lagu DALAM HATI?
terima kasih :) hehe, sini ada cara mudah. tekan link sini
yg ni melalui reverbnation :

kalau melalui Facebook pon agak mudah ,

1. go to, www.facebook.com/thetwins.AtikahAtirah      

2. click BAND PROFILE
 3. click DOWNLOAD  dan beres ! :) , ok try -> www,facebook.com/thetwins.AtikahAtirah

12 comments:

Daygku Nurhayatii said...

WAHHH. lawa lawa lawaa! ngehh3.

Ries Lee said...

fuh, pandai main gitar!

,twins-atirah. said...

Ries Lee, thanks ! ;D

** Hope dengarkan lagu2 kami yeh ***

,twins-atirah. said...

Dayg ! Tq si lawa :P aiceh, hihi

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

lawa lah header baru die...kak long buat ek...buatkan satu...hehe.... :P~

Aimi dan Pakcik Hashim said...

salam kenal
member bawaj ke blog ni sebab kata ko pandai main gitar... nak gak mendengar

p/s: skang br melayan najwa latif. good lah ramai yg berbakat mcm korang

,twins-atirah. said...

Aimi, saya main gitar , saya kembar.
boleh tonton kami di youtube, ada LINK ke youtube,
www.facebook.com/thetwins.AtikahAtirah
www.youtube.com/artmuzixgirl92
www.youtube.com/atikah1808

banyak vdeo saya cover lagu2 BLUES, ROCK, AKUSTIK!
ada lagu sendiri juga!

hope u enjoy!!

P/s I NEED SUPPORT FROM ALL BLOGGERS!! TQ! :]

Aimifiqa said...

thanks visit mine. waaa. ade kembar. comel la.
header nice one and smart la.

twins.Atirah said...

thanks fiqa ! :)
harap sudi dgr lgu kami.

taoslayerz said...

lawa header tuh...orang nyer pon ape kurang nyer..hehehe =)

,twins-atirah. said...

Terima kasih !! :D

Titisan Hujan said...

co0l habes laa